• Välkommen till Samtalsmottagningen!

     

    Boka tid för ett första bedömningssamtal hos psykolog eller kurator via länken härnedan. 

  • För dig som är listad hos oss i Göteborg!

     

    Vi finns på Avenyn 33. Vid frågor, ring din Kvartersklinik för mer information.

Boka rådgivning hos psykolog

 

Välkommen till Samtalsmottagningen

Vi erbjuder psykologisk rådgivning för dig som upplever psykisk ohälsa i form av t.ex. nedstämdhet, oro/ångest, eller stress. Vid ett första besök får du träffa en psykolog och berätta lite om dig själv och det du söker för. Syftet med besöket är att du skall få med dig någon ny strategi eller nytt förhållningssätt till dina problem som kan vara ett steg på vägen för att kunna hantera dem på ett bättre sätt.

  

Boka tid direkt

Vi finns på Kungsportsavenyn 33 i Göteborg, våning 3.

Bokning till psykologisk rådgivning sker via länken på denna sida. Om inga tider syns är de bokningsbara tiderna tillfälligt slut. Nya tider läggs ut löpande i webbkalendern.

 

När annan kontakt behövs

Vid frågor kring medicinering, utredning av fysiska åkommor eller sjukskrivningsärenden bör du i första hand träffa en läkare. Vi hänvisar dig då till vårdcentralens telefontider.

 

Observera att vi endast erbjuder planerad vård, det vill säga ej akuta insatser. Om du besväras av självmordstankar eller andra akuta psykiska besvär hänvisar vi dig till Psykiatriska akutmottagningen på Östra sjukhuset, tel: 031-342 10 00. Öppet dygnet runt.

 

Vad kostar besöket?

 Ett besök på Samtalsmottagningen kostar 50 kr. För mer information kring gällande patientavgifter i Västra Götalandsregionen, läs här

 

 

 

Klicka på länken härnedan för att komma till bokningssidan.
 

Boka tid här

 

Kontakt

 

Samtalsmottagningen tar emot patienter som är listade på Kungsportsläkarna, Kvarterskliniken Lorensberg och Kvarterskliniken Husaren. För frågor, ring den av våra vårdcentraler som du tillhör. Telefonnummer hittar du på vårdcentralernas sidor.

 

 

Du hittar Samtalsmottagningen på Kungsportsavenyn 33, våning 3.