Arbetsterapeut till Kvarterskliniken Rehab i Fjällbacka

Hos oss arbetar tre sjukgymnaster och en arbetsterapeut men vi har stora planer på att växa! Vi har snart funnits i ett år och har under detta år hjälpt våra patienter till en bättre hälsa. 

Vi är en rehabmottagning godkänd av VGR, vilket innebär att vi arbetar efter de riktlinjer som regionen fastställt. Som arbetsterapeut hos oss får du möjligheten att utveckla ditt eget arbetssätt och din egen mottagning. Du får möjlighet att tillsammans med dina kollegor, utforma en rehabverksamhet som sätter patienten i första hand. Vi samarbetar tätt med vår vårdcentral i Tanum där flera professioner finns tillgängliga för att ge våra patienter bästa möjliga vård. 

Är du arbetsterapeut och vill ha en ny utmaning?

Vi ser mycket framemot att välkomna en ny kollega till vårt team. Vi önskar att du är självgående och har ett sinne för att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollehgor. Hos oss får du möjlighet att utforma ditt eget arbetssätt och tillsammans med ditt team göra det bästa för våra patienter. Eftersom vi är en liten organisation har vi nära till beslut och du får chansen att vara med och påverka. 

Välkommen in med din ansökan, rekrytering sker löpande. Eftersom tjänsten innebär hembesök är B-körkort ett krav. 

 

För att ansöka, maila personligt brev och CV till

rekrytering@kvarterskliniken.se

 

Om du vill veta mer, kontakta HR, Hanna Vikman

hanna.vikman@kvarterskliniken.se

För frågor om tjänsten, kontakta verksamhetschef Theresé Engdahl

therese.engdahl@kvarterskliniken.se

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.