Vi söker en BVC sjuksköterska till Avenyn!


Kvarterskliniken Avenyn är en modern vårdcentral med patienten i fokus. Vi är samlokaliserade med Kvarterskliniken Lorensberg. Vi utför även företagshälsovård, vaccinationer och medicinska intyg och jobbar aktivt för att utveckla verksamheten och bli bättre. I dagsläget är vi ca 30 medarbetare med olika professioner som ser framemot att välkomna en ny kollega!

Om tjänsten

Som BVC sjuksköterska arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med barnets hälsa i fokus och är ett aktivt stöd till föräldrar för att stärka dem i sin föräldraroll. Du möter barn och föräldrar både individuellt, utifrån varje familjs behov, men även i gruppverksamhet. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat mottagningsarbete med hälsoövervakning, hembesök, föräldragrupper, hälsofrämjande och föräldrastödjande samtal, rådgivning och vaccinationer, allt i enlighet med barnhälsovårdens riktlinjer.

Som BVC sjuksköterska hos oss arbetar du inte bara med sedvanliga uppgifter inom barnhälsovård, utan är högst delaktig i att utforma och driva Kvartersklinikens BVC i Göteborg. Vi strävar efter att erbjuda våra familjer ett stort utbud av föräldragrupper, kurser och hembesök. Tjänsten är förlagd till heltid, 40 timmar/vecka

Om dig

Du är distriktssköterska eller specialistsjuksköterska med inriktning hälso- och sjukvård för barn och ungdom, gärna med erfarenhet från att arbeta inom primärvården men inget krav. Vi lägger stor vikt vid att du är en medarbetare som sätter vården i fokus och har stort engagemang för patientens välmående. Du har god kommunikativ förmåga, är företagsam och en lagspelare som arbetar för att föra vår verksamhet framåt. Du är helt obehindrad i det svenska språket och behärskar det engelska i tal och skrift. Vi arbetar för en jämställd arbetsplats och välkomnar alla sökande med rätt kompetens.

För att ansöka, maila personligt brev och CV till rekrytering@kvarterskliniken.se. Rekrytering sker löpande, sök gärna tjänsten redan idag!

Är det dig vi söker? Vi ser fram emot din ansökan!

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.