Är du vår nya medarbetare?

Kvarterskliniken på Avenyn är en modern vårdcentral med patienten i fokus, mitt i centrala Göteborg. Vi har ca 8000 listade patienter, alla med olika behov. Vi utför även företagshälsovård, vaccinationer och medicinska intyg och jobbar aktivt för att utveckla verksamheten och bli bättre. I dagsläget är vi ca 30 medarbetare med olika professioner som ser framemot att välkomna en ny kollega!

Vi söker dig som är distriktssköterska, gärna med erfarenhet från primärvården men inget krav. Det viktigaste är att du är en medarbetare som sätter vården i fokus, att du kan arbeta självständigt och har stort engagemang för patientens välmående. Du har god kommunikativ förmåga, är företagsam och en lagspelare som arbetar för att föra vår verksamhet framåt. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Arbetstiden är förlagd till heltid, 40 timmar/vecka men vi är flexibla och kan anpassa oss efter dina behov.

Vi har kollektivavtal, pensionsavtal via ITP1, friskvårdsbidrag och är godkänd vårdcentral inom Vårdval Västra Götaland. Hos oss är det nära till beslut, vi är en liten organisation som vill utvecklas och det tillsammans med alla våra medarbetare. Du får möjlihet att vara med och påverka och tillsammans med dina kollegor utforma arbetssätt till patienternas och eran fördel. 

 

Vi arbetar för en jämställd arbetsplats och välkomnar alla sökande med rätt kompetens. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

 

Maila ansökan med CV och personligt brev till: rekrytering@kvarterskliniken.se.

Rekrytering sker löpande, sök tjänsten redan idag!

För mer information om tjänsten, kontakta verksamhetschef, Mats Norin:

mats.norin@kvarterskliniken.se

För övriga frågor, kontakta HR, Hanna Vikman: hanna.vikman@kvarterskliniken.se

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.