Är du vår nya klinikledare/verksamhetschef på vår mottagning mitt i centrala Göteborg?

Vår vårdcentral på Avenyn är modern med patienten i fokus, vi har ca 8000 listade patienter, alla med olika behov. Vi utför även företagshälsovård, vaccinationer och medicinska intyg och jobbar aktivt för att utveckla verksamheten. I dagsläget är vi ca 30 medarbetare där läkare, sjuksköterskor, psykologer, kurator och vårdadministratörer ingår.

 

Om tjänsten

Som klinikledare representerar du företaget med dess mål och visioner. I din ledarroll arbetar du för att engagera och uppmuntra dina medarbetare så att verksamheten ständigt utvecklas och förbättras. Du ansvarar för personal, bemanning och schemaläggning, ekonomi, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. Du bedriver förbättringsarbete med fokus på medicinsk kvalitet och en effektiv arbetsplats som alltid vill ta emot våra patienter på bästa sätt. Vi är en föränderlig organisation och du kommer ansvara för sjuksköterskor, läkare, psykologer och vårdadministratörer. Du rapporterar till Vd:n och kommer också att ingå i företagets ledningsgrupp tillsammans med andra klinikledare, chefläkare, VD, HR och ekonomi.

 

Om dig

Du har en relevant utbildning inom vården, har tidigare arbetat i en ledande befattning med ekonomiskt ansvar. Har du erfarenhet från primärvården är det meriterande men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du är en positiv, engagerad ledare vars arbetssätt präglas av tydlighet och delaktighet. Att samarbeta med andra faller sig naturligt för dig, du är lösningsorienterad och lyhörd. Du strävar efter att vara en tillgänglig chef och bidrar aktivt till att skapa ett gott arbetsklimat. En viktig del av arbetet som klinikledare är att skapa delaktighet samt tillvarata och utveckla den kompetens som finns i medarbetargruppen.

 

Ansökan

Vi välkomnar alla ansökande med rätt kompetens och rekrytering sker löpande, sök tjänsten redan idag! Vi tillämpar individuell lönesättning och 6 månaders provanställning.

 

För att ansöka, maila personligt brev och CV till

rekrytering@kvarterskliniken.se

 

Om du vill veta mer, kontakta HR, Hanna Vikman

hanna.vikman@kvarterskliniken.se

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.