Vi utökar och förstärker med ytterligare en sjukgymnast till vårt team i Fjällbacka

Kvarterskliniken Rehab i Fjällbacka har funnits i snart ett år och har hjälpt människor med rehabilitering och skador. Här arbetar just nu två sjukgymnaster och en arbetsterapeut men vi behöver nu utöka verksamheten. Vi finns i trevliga lokaler där fullt utrustat gym och hjälpmedel finns tillgängliga för våra patienter. 

Om tjänsten

Som sjukgymnast hos oss arbetar du dagligen med patienter i olika åldrar, utför bedömningar och behandlingar både i grupp och enskilt. Vi samarbetar tätt med vår vårdcentral i Tanumshede där flera professioner finns tillgängliga för att kunna ge bästa möjliga vård. Vi är en godkänd rehabmottagning i VGR och arbetar efter de riktlinjer som regionen har fastställt. 

Om dig

Du är fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet från primärvården men inget krav - det viktigaste är att du är självständig, driven och tar hand om våra patienter på bästa sätt. Då det förekommer hembesök i tjänsten är B-körkort ett krav. 

Ansökan

Vi välkomnar alla ansökande med rätt kompetens och rekrytering sker löpande, sök tjänsten redan idag! Vi tillämpar individuell lönesättning och 6 månaders provanställning.

 

För att ansöka, maila personligt brev och CV till

rekrytering@kvarterskliniken.se

 

Om du vill veta mer, kontakta HR, Hanna Vikman

hanna.vikman@kvarterskliniken.se

För frågor om tjänsten, kontakta klinikchef Theresé Engdahl 

therese.engdahl@kvarterskliniken.se

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.