Vi behöver förstärkning och söker dig som är utbildad sjuksköterska

Kvarterskliniken på Avenyn är en modern vårdcentral med patienten i fokus. Vi har ca 8000 listade patienter, alla med olika behov. Vi utför även företagshälsovård, vaccinationer och medicinska intyg och jobbar aktivt för att utveckla verksamheten och bli bättre. I dagsläget är vi ca 30 medarbetare med olika professioner som ser framemot att välkomna en ny kollega! Som sjuksköterska hos oss arbetar du med olika uppgifter inom primärvård, där bland annat arbete på lab, telefonrådgivning och mottagning av patienter ingår. Tjänsten är förlagd till heltid, 40 timmar/vecka men vi är flexibla och kan anpassa oss efter ditt behov.

Om dig 

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från att arbeta inom primärvården men inget krav. Det viktigaste är att du är en medarbetare som sätter vården i fokus och har stort engagemang för patientens välmående. Du har god kommunikativ förmåga, är företagsam och en lagspelare som arbetar för att föra vår verksamhet framåt.

 Vi har kollektivavtal, pensionsavtal via ITP1, friskvårdsbidrag och är godkänd vårdcentral inom Vårdval Västra Götaland. Hos oss är det nära till beslut, vi är en liten organisation som vill utvecklas och det tillsammans med alla våra medarbetare. Du får möjlihet att vara med och påverka och tillsammans med dina kollegor utforma arbetssätt till patienternas och eran fördel. 

Maila ansökan med CV och personligt brev till: rekrytering@kvarterskliniken.se.

Rekrytering sker löpande, sök tjänsten redan idag!

För mer information om tjänsten, kontakta verksamhetschef, Mats Norin:

mats.norin@kvarterskliniken.se

För övriga frågor, kontakta HR, Hanna Vikman: hanna.vikman@kvarterskliniken.se

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.