Är du vår nya medarbetare i Göteborg?

Vår klinik på Avenyn består av två vårdcentraler, Kungsportsläkarna och Kvarterskliniken Lorensberg och är en modern vårdcentral med ca 8000 listade patienter, företagshälsovård och vaccinationer. Vår klinik i charmiga Haga är en liten, familjär vårdcentral med ca 5000 listade patienter. 

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter består av breda, omväxlande och utmanade uppgifter inom det allmänmedicinska området. Som medarbetare hos oss får du också, tillsammans med vårdcentralens ledning, goda möjligheter att påverka den fortsatta utvecklingen av vårdcentralen. Arbetstiden är förlagd till heltid men vi är flexibla och detta kan anpassas. Utöver primärvård utför vi även företagshälsovård, vaccinationer och barnhälsovård.

Om dig

Du är specialist inom allmänmedicin och har ett intresse för människor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper önskar att du är en medarbetare som sätter vården i fokus och har stort engagemang för patientens välmående. Du har god kommunikativ förmåga, är företagsam och självgående samt en lagspelare som arbetar för att föra vår verksamhet framåt. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Vi arbetar för en jämställd arbetsplats och välkomnar alla sökande med rätt kompetens. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och har kollektivavtal.

 

För att ansöka, skicka personligt brev och CV till

rekrytering@kvarterskliniken.se

eller kontakta vår chefläkare, Carl-Peter Anderberg

carl-peter.anderberg@kvarterskliniken.se

Vi ser fram emot att få träffa dig!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.