Är du vår nya medarbetare i Tanumshede?

Kvarterskliniken i Tanum är en vårdcentral med patienten i fokus. Vi finns nära invånarna och ger dig möjligheten till en arbetsplats med goda relationer och stark teamkänsla. Kliniken är placerad i norra Bohuslän med vacker natur och havet som närmsta granne.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter består av breda, omväxlande och utmanade uppgifter inom det allmänmedicinska området. Som medarbetare hos oss får du också, tillsammans med vårdcentralens ledning, goda möjligheter att påverka den fortsatta utvecklingen av vårdcentralen. Arbetstiden är förlagd till heltid men vi är flexibla och detta kan anpassas om behov finns. I dagsläget är vi ca 20 medarbetare med olika professioner på kliniken där vi har ca 5000 listade patienter. Utöver primärvård utför vi även företagshälsovård, vaccinationer och barnhälsovård.

Om dig

Du är specialist inom allmänmedicin och har ett intresse för människor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper önskar att du är en medarbetare som sätter vården i fokus och har stort engagemang för patientens välmående. Du har god kommunikativ förmåga, är företagsam och självgående samt en lagspelare som arbetar för att föra vår verksamhet framåt. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Vi arbetar för en jämställd arbetsplats och välkomnar alla sökande med rätt kompetens.

 

För att ansöka, maila personligt brev och CV till

rekrytering@kvarterskliniken.se

 

Om du vill veta mer, kontakta HR, Hanna Vikman

hanna.vikman@kvarterskliniken.se

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.