Vi söker en vaccinsjuksköterska till Avenyn!

 

Vår vaccinationsmottagning är en av de största i Västsverige, vi erbjuder våra kunder rådgivning i både resevaccin samt mot inhemska sjukdommar och bokning via webben.

Om tjänsten

Vi är specialiserade på resemedicin och jobbar även med våra företagskunder och utför hälsokontroller, både till privatpersoner och företag. Vid högt tryck hjälper vi även till på vår primärvårdssida. Vi arbeta i samma lokaler som våra vårdcentraler där sjuksköterskor, läkare, psykologer och vårdadministratörer finns tillgängliga.

Om dig

Du är sjuksköterska i grunden och har arbetat självständigt med resemedicin, gärna också med företagshälsovård. Vi vill att du ska tycka om att ha kontakt med kunder och ha en säljande roll då tjänsten innefattar mycket kontakt med våra avtalskunder. Du har vården i fokus och ett stort engagemang för patientens välmående. Du har god kommunikativ förmåga, är företagsam och en lagspelare som arbetar för att föra vår verksamhet framåt. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi arbetar för en jämställd arbetsplats och välkomnar alla sökande med rätt kompetens. Tjänsten är ett föräldravikariat på 1 år med möjlighet till förlängning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

För att ansöka, maila personligt brev och CV till rekrytering@kvarterskliniken.se. Rekrytering sker löpande, sök gärna tjänsten redan idag!

Är det dig vi söker? Vi ser fram emot din ansökan!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.