• Lediga tjänster

    Vi är alltid på jakt efter kompetenta och engagerade medarbetare. Sök en av våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan.

Vill du bli en av oss?

 

Vi på Kvartersklinikerna söker alltid efter nya medarbetare med rätt kompetens och attityd för att komplettera vår arbetsstyrka. Utöver vårt uppdrag inom primärvård utför vi även hälsoundersökningar både för företag och privatpersoner, utfärdar intyg och vaccinerar.

 

Vi tar emot ansökningar via e-post till rekrytering@kvarterskliniken.se om inget annat framgår vid respektive tjänst nedan.

 

ST-läkare, Göteborg eller Tanum

Går du i tankarna att specialisera dig till allmänläkare och skulle vilja göra det på någon av våra vårdcentraler? Eller är du redan under pågående utbildning men önskar nya utmaningar? Vi kan erbjuda ett brett patientklientel och engagerade handledare i antingen centrala Göteborg eller i Tanumshede. Det råder en stor och intressant variation mellan att arbeta i storstad eller landsbygd. Kontakta oss på rekrytering@kvarterskliniken.se för mer information. Vi ser fram emot att höra av dig!

 

Lediga tjänster

 

Sjuksköterska med diabeteskompetens till Avenyn

Vi söker en sjuksköterska till Avenyn där fokusområde är att arbeta med våra diabetespatienter. Om du vill veta mer kan du kontakta någon av våra klinikledare i Göteborg:  
Eva Stensson, eva.stensson@kvarterskliniken.se
Helene Dahl, helene.dahl@kvarterskliniken.se

  

Sjuksköterska till Kvarterskliniken Tanum

En av våra medarbetare går snart på föräldraledighet och vi behöver stärka upp vårt team med en sjuksköterska eller distriktssköterska. Vikariatet är på minst 1 år med stor chans till förlängning.
Om du vill veta mer, kontakta klinikledare Theresé Engdahl: therese.engdahl@kvarterskliniken.se

 

Psykologer och kurator till projekt Ungas Psykiska Hälsa

Som en vårdcentral i ledet har vi fått ett uppdrag från Västra Götalandsregionen att arbeta med projekt Ungas Psykiska Hälsa. Projektet är ett pilotprojekt som startade för ca 3 år sedan och nu utökas detta till allt fler vårdcentraler. Vi behöver nu bli fler och söker både psykologer och socionom/kurator till vårt team på Avenyn i Göteborg.

 

Vill du arbeta med barn och unga på primärvårdsnivå? 

Skicka ansökan till rekrytering@kvarterskliniken.se redan idag. 

Om du vill veta mer, kontakta Isabell Gezelius, psykolog och teamledare för samtalsmottagningen: isabell.gezelius@kvarterskliniken.se

 

Om du vill läsa mer om UPH, besök vgregion.se/ungaspsykiskahalsa

 

Nu växer vi i Norra Bohuslän!

Nu fortsätter vi växa i Norra Bohuslän genom att bredda vårt utbud av tjänster. För det behöver vi utöka befintligt team på Kvarterskliniken Tanum med fler eldsjälar inom nya yrkeskategorier. Närmare bestämt följande:

- Specialistläkare i allmänmedicin

- ST-läkare i allmänmedicin

 

Här är vi en liten vårdcentral med stort hjärta och vi är redo att välkomna dig som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss. Vi har möjlighet att erbjuda både heltid och deltid. För mer information kring tjänsterna, kontakta klinikledare therese.engdahl@kvarterskliniken.se direkt.   

 

Passar du inte in på någon av våra lediga tjänster just nu men vill ändå visa oss att du finns? Skicka en spontan ansökan! Det händer att rätt person rekryteras för tjänster innan de hamnat här.

Välkommen in med din ansökan!

Kontaktuppgifter

 

 

Kungsportsläkarna

Kungsportsavenyen 33, Göteborg
031 - 33 99 970

 

Kvarterskliniken Lorensberg

Kungsportsavenyen 33, Göteborg
031 - 33 99 303

 

Kvarterskliniken Husaren

Husargatan 44, Göteborg
031 - 33 99 309

 

Kvarterskliniken BVC Göteborg

Kungsportsavenyn 33, Göteborg

031 - 33 99 303

bvc@kvarterskliniken.se

 

Kvarterskliniken Tanum

Affärsvägen 3, Tanumshede
0525 - 640 40

 

Kvarterskliniken BVC Tanum

Familjecentralen, Hedeskolan, Tanumshede

0525 - 640 40

bvctanum@kvarterskliniken.se

 

Huvudkontor/ekonomiavdelning

Kungsportsavenyn 33, Göteborg

Box 3005, 400 10 Göteborg

ekonomi@kvarterskliniken.se