• Lediga tjänster

    Vi är alltid på jakt efter kompetenta och engagerade medarbetare. Sök en av våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan.

Vill du bli en av oss?

 

Vi på Kvartersklinikerna söker alltid efter nya medarbetare med rätt kompetens och attityd för att komplettera vår arbetsstyrka. Utöver vårt uppdrag inom primärvård utför vi även hälsoundersökningar både för företag och privatpersoner, utfärdar intyg och vaccinerar.

 

Vi tar emot ansökningar via e-post till rekrytering@kvarterskliniken.se om inget annat framgår vid respektive tjänst nedan.

 

Passar du inte in på någon av våra lediga tjänster just nu men vill ändå visa oss att du finns? Skicka en spontantansökan! Det händer att rätt person rekryteras för tjänster innan de hamnat här.

 

 

Läkare

Specialistläkare i allmänmedicin till Avenyn

Till Kungsportsläkarna, mitt på Avenyn i centrala Göteborg, söker vi nu efter en specialistläkare inom allmänmedicin. Vi är en vårdcentral med ca 10 000 listade, vi driver en stor vaccinationsmottagning på samma adress, vi utfärdar även intyg och hälsoundersökningar. Om du är driven, engagerad, kompetent och nyfiken på hur just vi gör för att ta hand om våra kunder och patienter på bästa sätt - hör av dig så berättar vi mer. 

 

Vi som arbetar här och ser fram emot att välkomna en ny medlem till vårt team är ett stort gäng mycket engagerade och kompetenta kollegor som ställer höga krav både på oss själva och de i vår omgivning. Vi har alla stora hjärtan och nära till skratt och tvekar inte en sekund på att du kommer trivas hos oss.

 

Har vi gjort dig nyfiken? Maila gärna rekryteringsansvarig rebecka.forssander@kvarterskliniken.se redan idag för att få reda på mer. Vi avser tillsätta tjänsten omgående och även om vi gärna ser att du arbetar heltid kan vi ha möjligheten att vara flexibla om deltid önskas. Välkommen in med din ansökan!

 

ST-läkare, Göteborg eller Tanum

Går du i tankarna att specialisera dig till allmänläkare och skulle vilja göra det på någon av våra vårdcentraler? Eller är du redan under pågående utbildning men önskar nya utmaningar? Vi kan erbjuda ett brett patientklientel och engagerade handledare i antingen centrala Göteborg eller i Tanumshede. Det råder en stor och intressant variation mellan att arbeta i storstad eller landsbygd. Kontakta oss på rebecka.forssander@kvarterskliniken.se för mer information. Vi ser fram emot att höra av dig!

 

 

Sjuksköterskor

Distrikts- /sjuksköterska till Kungsportsläkarna

En kär kollega går till våren i pension och vi känner oss nu redo att finna en ersättare. Vi söker efter dig som är sjuksköterska i botten och gärna även distrikt. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av sedvanliga uppgifter för en distriktssköterska, tidigare arbete inom primärvård är därför meriterande precis som specialistkompetens. Erfarenhet och kunskap inom framförallt resevaccin är extra meriterande då vi på Kungsportsläkarna även driver Göteborgs största vaccinationsmottagning. 

 

Utöver vårt uppdrag inom primärvård finner ni i samma lokaler vår BVC för Göteborg, vår stora vaccinationsmottagning vi tidigare nämnt, vi utfärdar intyg samt bedriver företagshälsovård. Vi är ett stort och härligt gäng, vi är glada i varandra, våra patienter och vårt arbete, men också engagerade, kompetenta och målmedvetna. Självklart har vi förhoppning om att du möter oss på samma nivå!

 

Vi avser tillsätta tjänsten omgående när vi väl funnit rätt person så ansök redan idag till rekrytering@kvarterskliniken.se. Vi ser fram emot att höra av dig!

 

 

Övriga tjänster

Psykolog, kurator, sjukgymnast och arbetsterapeut

Nu fortsätter vi växa i Norra Bohuslän genom att bredda vårt utbud av tjänster. För det behöver vi utöka befintligt team på Kvarterskliniken Tanum med fler eldsjälar inom nya yrkeskategorier. Närmare bestämt följande:

 

- Psykolog

- Kurator

- Sjukgymnast

- Arbetsterapeut

 

Här är vi en liten vårdcentral med stort hjärta och vi är redo att välkomna dig som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss. Vi är intresserade av både deltid- som heltidsarbete så hör av dig oavsett. För mer information kring tjänsterna och ansökan, maila klinikledare therese.engdahl@kvarterskliniken.se direkt.

 

Vi står inför ett spännande år och ser verkligen fram emot att höra av dig!

 

 

Välkommen in med din ansökan!

Kontaktuppgifter

 

Kungsportsläkarna

Kungsportsavenyen 33, Göteborg
031 - 33 99 970

 

Kvarterskliniken Lorensberg

Kungsportsavenyen 33, Göteborg
031 - 33 99 303

 

Kvarterskliniken Husaren

Husargatan 44, Göteborg
031 - 33 99 309

 

Kvarterskliniken BVC Göteborg

Kungsportsavenyn 33, Göteborg

031 - 33 99 303

bvc@kvarterskliniken.se

 

Kvarterskliniken Tanum

Affärsvägen 3, Tanumshede
0525 - 640 40

 

Kvarterskliniken BVC Tanum

Familjecentralen, Hedeskolan, Tanumshede

0525 - 640 40

bvctanum@kvarterskliniken.se

 

Huvudkontor/ekonomiavdelning

Kungsportsavenyn 33, Göteborg

Box 3005, 400 10 Göteborg

031 - 33 99 318

ekonomi@kvarterskliniken.se