Fler bokningsbara tider direkt via hemsidan!

2018-01-24 09:00:00

Vi utökar våra webtider!

För att öka tillgängligheten för våra patienter och samtidigt minska trycket på telefonen arbetar vi ständigt med att förenkla bokningsförfarandet till de olika mottagningarna.

Det har vi hittills bl.a. gjort genom att tillgängliggöra tider till Lättakut Avenyn på Kungsportsläkarnas och Kvarterskliniken Lorensbergs undersidor. Vi har också på samtliga undersidor lagt upp en direktanslutning till Kvarterskliniken Online, websidan för videosamtal med läkare som fungerar lika bra som appen, när man vill ha ett digitalt vårdbesök i datorn istället för i mobilen.

Och nu senast har vi lagt upp webtider till vår Blodtrycksmottagning på Avenyn. Hit kan du med högt blodtryck, hypertoni, boka tid för att kontrollera och utvärdera din behandling. Du kan även få råd om livsstilsförändringar. Boka din tid genom att klicka dig in på Kungsportsläkarna eller Kvarterskliniken Lorensberg och vidare till Boka tid direkt.

Varmt välkomen!