Förbättrade öppettider till Lättakuten!

2018-12-10 09:00:00

Uppdaterade öppettider till Lättakuten!

Efter att ha tagit till oss synpunkter och åsikter från er, våra patienter, har vi utvärderat våra ursprungliga öppettider och beslutat att förlägga Lättakutens öppettider till eftermiddagen.

Vi välkomnar er nu mellan kl 13 - 15.30, alla helgfria vardagar.

Precis som tidigare jobbar vi hårt för att möta den efterfrågan som finns och undersöker olika vägar för att underlätta så mycket som möjligt för alla våra patienter. Lättakuten är en av dessa vägar!

Du behöver inte boka tid eller ringa före din ankomst, du är välkommen att komma när det passar dig under Lättakutens öppettider som är alla helgfria vardagar mellan kl 13 - 15.30. Lättakuten finns på Kungsportsavenyn 33 i Göteborg, våning 2.

När du kommer anmäler du dig och ditt besvär på en datorskärm och inväntar sedan din tur, ingen föranmälan i receptionen behövs. Sjuksköterskan ropar upp dig när det är din tur!

Här kan du läsa allt om mottagningen. Varmt välkomna!