Medtanken Group inleder fas 4 – ska vaccinera 150 000 patienter mot Covid-19

2021-05-14 16:00:00

Vårdkoncernen Medtanken Group bestående av Kvarterskliniken, Medpro Clinic Group och Omtanken Vård har fått i uppdrag att vaccinera allmänheten i Fas-4. Tillsammans ska de vaccinera 150 000 medborgare i Västra Götaland.

När det blev känt att regionen skulle upphandla med vårdgivarna inom regionen om att vaccinera i Fas-4 var Medtanken Group genast intresserade. Tack vare en stark närvaro i regionen och ett unikt samarbete mellan de tre vårdgivarna inom Medtanken Group sågs en möjlighet att ytterligare bidra i det viktiga arbetet att vaccinera allmänheten.

– Det var självklart för oss att ansöka. Vi har under hela pandemin aktivt arbetat för att få allt att flyta på så bra som möjligt. När vaccinationerna väl drog igång i Fas-1 kände vi att vi äntligen gjorde skillnad. Detta är något vi vill fortsätta med även i Fas-4 och tack vare att vi har en så stark närvaro i regionen känner vi ett stort ansvar, säger Hans Wittrup, läkare och grundare Medpro samt numera koncernaffärsutvecklingschef inom Medtanken Group.

Läs hela pressmeddelandet här!

Inställningar för samtycke
Marknadsföring