Namnbyte på Avenyn

2020-10-21 15:00:00

Kungsportsläkarna byter namn!

Från och med idag byter vårdcentralen Kungsportsläkarna namn till Kvarterskliniken Avenyn!

Samma härliga gäng arbetar i samma lokaler som tidigare, men under nytt namn.

För dig som redan är listad hos oss innebär det ingen annan förändring mer än att vi nu heter Kvarterskliniken Avenyn.

För dig som önskar lista dig hos oss innebär det att du istället ska söka efter just Kvarterskliniken Avenyn, om du via 1177 Vårdguidens e-tjänster loggar in och vill hitta oss.

Logga in med mobild bank-id för att välja Kvarterskliniken Avenyn som vårdcentral.

Varmt välkommen!

Inställningar för samtycke