Nyheter

PTP-psykolog sökes!

2017-12-11 07:45:00

PTP-psykolog till vårdcentral i centrala Göteborg!

 

20 PTP-tjänster! Vi erbjuder PTP under handledning på kvalitetscertifierade arbetsplatser och du kommer vara en del i regionens uppskattade PTP-program. Starta karriären i en region som erbjuder stimulerande arbetsuppgifter och satsar på psykologers utveckling. Vi söker dig som med din kunskap och ditt engagemang vill vara med och göra skillnad - välkommen med din ansökan!

 

Vi på Kvartersklinikerna arbetar för att bedriva bäst möjliga vård för våra totalt 20 000 listade patienter fördelade på tre mottagningar, två i Göteborg och en i Tanumshede. Här på Avenyn finner ni vår största enhet med ca 10 000 listade patienter. Vi driver Göteborgs största vaccinationsmottagning på samma adress, barnavårdscentral, vi utfärdar intyg och utför företagshälsovård. Den psykosociala mottagningen för alla våra listade patienter i Göteborg, ca 15 000, finns också här på Avenyn. Vi är ett tätt sammansvetsat team gör vårt bästa för att tillgodose våra patienters behov. Tillsammans med övriga kollegor utgör vi ett stort och glatt gäng som ser väldigt mycket fram emot att få träffa och välkomna en ny medlem.

 

Du kommer utgöra en del av teamet på samtalsmottagningen som består av två psykologer och en kurator. Vi eftersträvar en hög tillgänglighet och professionell hjälp för våra patienter. Vår främsta arbetsmetod är korttidsterapi, framförallt KBT, men behandlingen anpassas efter patientens behov. Du kommer få genomföra bedömningssamtal och behandla patienter med psykisk ohälsa på primärvårdsnivå. Behandling kan utformas såväl som gruppbehandling som individuell samtalskontakt. Vi försöker ständigt utveckla vår verksamhet för att vara en samtalsmottagning i framkant, där du kommer vara en del i vårt fortsatta arbete.

 

Krav: psykologexamen

Anställningsperiod: 2018-03-01 -- 2019-02-28

Deadline för ansökan: 2018-01-07

Ansök till: rekrytering@kvarterskliniken.se, märk din ansökan "PTP-psykolog"

Klicka här för att komma till annonsen på Arbetsförmedlingen.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Arkiv