Träffa oss online!

2017-12-27 08:09:53

En glädjande nyhet! Vi har lyssnat på våra patienter och är nu väldigt glada över att kunna presentera en ny typ av tjänst för oss, digitala vårdmöten! Genom Kvartersklinikens egna app kommer du kunna boka in ett videomöte med en av våra läkare. Ett möte som kan utföras var du än befinner dig, så länge du har en mobil eller dator med dig. Få reda på mer genom att följa denna länk.

Vi smygstartar redan i januari 2018 och kommer successivt släppa fler och fler bokningsbara tider. Tiderna kommer endast kunnas bokas via appen eller genom ovanstående länk.

För våra listade patienter är avgiften 100 kr, för övriga 300 kr. För er under 19 år, över 85 år eller med frikort är mötet avgiftsfritt. Om du som inte är listad, listar om dig via 1177 Vårdguidens e-tjänster innan midnatt dagen före din bokade tid, betalar även du endast 100 kr. Vi skickar ut en kontantfaktura efter mötet eller så betalar du med Swish, mer information finner du i appen.

Ladda ner appen redan idag på App Store eller Google Play och håll utkik!

Vi ses online!