• Lista dig hos oss!

  Välkommen att bli patient hos oss! 

   

  För att vi ska kunna ge så snabb hjälp som möjligt vid behov av vård behöver du vara listad. Att lista sig innebär att du väljer vilken vårdcentral du vill höra till.

   

  Välj oss!

   

  Lista dig hos oss!
 • kungsportsavenyen kvarterskliniken lättakut

  Avenyns lättakut 

   

  Hit välkomnar vi dig med nytillkomna, lättare åkommor som halsont eller urinvägsinfektion. Du bokar direkt online, ingen telefonrådgivning behövs.

    

  Boka din tid här! 

 • vaccinmottagning resevaccin

  Bokat vinterns resa?

   

  Se till att uppdatera ditt och din familjs skydd. Våra specialister vaccinerar mot det mesta, från inhemska hot som influensa och TBE till skydd inför din utlandsresa.

   

  Vaccinmottagning Göteborg 

  Vaccinmottagning Tanum

 • bvc göteborg tanum

  Barnavårdscentral

   

  Välkommen till vår BVC! Här stöttar vi våra föräldrar i er föräldraroll och hjälper er med era barn från ålder 0-6 år. Vi erbjuder även kostnadsfria föreläsningar, kurser mm.

   

  BVC Göteborg

  BVC Tanum

 • seniordam äldremottagning

  Äldremottagning

   

  Välkommen till vår äldremottagning på Avenyn i Göteborg. Här tar vi extra hand om dig som är 85+.

   

  Ring oss på 031 - 33 99 970 för mer information.

 • intyg göteborg och tanum

  Intyg

   

  Dags att förnya dina intyg? Eller göra ett nytt? Vi utför de flesta, välkommen att boka tid.

   

  Läs mer här!

Alla gynnas av god hälsa

 

Söker du en leverantör av företagshälsovård?
 

På våra mottagningar i centrala Göteborg, Kungsportsavenyn 33, och på Affärsvägen 3 i Tanum står våra kunniga medarbetare redo att ta hand om er och era kollegor. Vi har över femton års erfarenhet av förebyggande hälsokontroller och genom dessa har vi kunnat följa våra kunders hälsa på ett systematiskt och kvalitativt sätt. Vi har även möjligheten att anpassa undersökningarna på individnivå för att få en så heltäckande bild som möjligt. 

Alltid läkaruppföljning

 

Grundupplägget är sådant att du först träffar en sjuksköterska för ett inledande samtal, fysiska tester och provtagningar. Därefter bokas du in till ett uppföljningsbesök där du tillsammans med läkaren går igenom dina provsvar och ev åtgärder.

 

För er som företag, organisation eller annan förening har vi även möjligheten att utöver hälsoundersökninga erbjuda andra medicinska tjänster, exempelvis drogtester, utfärdande av intyg, vaccinering mm. Flera av dessa kan utföras på plats hos er efter överenskommelse. Självklart  finns även psykologttider tillgängliga, där möjlighet till ett första besök finns inom en vecka.

 

Unga och friska medarbetare?

 

Vi har märkt att våra hälsoundersökningar går hem! Vare sig våra företag har "unga och friska" medarbetare som de själva uttrycker det, eller om de är av varierande ålder och förutsättningar, är det tacksamt att veta att vi följer upp era provtagningar med ett läkarbesök. Från er arbetsgivare har vi även fått reda på att utöver den positiva effekt det ger vid rekrytering är själva upplägget populärt, där ni endast betalar för faktisk utförd tjänst utan abonnemangsavgift eller bindningstid.

 

Utgångspunkten för vår företagshälsovård är flexibilitet, där vi strävar efter att möta era behov. Önskar ni mer information kring våra hälsokontroller och övriga tjänster, har andra frågor/önskemål eller vill boka en tid direkt är ni välkomna att kontakta oss för vidare diskussion på foretag@kvarterskliniken.se.  Vänligen observera att medicinska frågor inte hanteras via mail. 

 

Välkommen in med din förfrågan!

 

Kontaktuppgifter

 

För vidare information, avtalsfrågor, prisförslag, bokning eller övriga önskemål, maila foretag@kvarterskliniken.se för snabb respons. Vårdrelaterade frågor hanteras inte via mail.

 

Vi bedriver i dagsläget företagshälsovård på följande två adresser;

 

Kungsportsläkarna

Kungsportsavenyn 33, Göteborg

031 - 81 72 77

  

Kvarterskliniken Tanum

Affärsvägen 3, Tanumshede

0525 - 640 40