Vi söker en psykolog till uppdraget Ungas Psykiska Hälsa till Kvarterskliniken Tanum!

Sedan våren 2021 samarbetar vi på Kvarterskliniken med Medpro Clinic, Citysjukhuset +7 och Omtanken. Tillsammans är vi den tredje största privata primärvårdsaktören i Västra Götalandsregionen. Enheterna finns i Fyrbodal, Göteborgsområdet och på Västkusten. Koncernen ägs av grundare och fonden Procuritas som i sin tur har huvudinvesterare inom pensionsfonder och banker.

Vår verksamhet är offentligt finansierad och drivs i privat regi. Kvarterskliniken är medlemmar i Vårdföretagarnas arbetsgivarorganisation Almega där vi också har tecknat vårt kollektivavtal.

Om oss

Vi är ett företag som vill framåt och arbetar aktivt med att utveckla verksamheten! Vi erbjuder en livlig arbetsplats med korta beslutsvägar och där du har möjlighet att utveckla och påverka ditt eget arbete. Vi provar gärna nya idéer och inriktningar och är måna om din vidareutbildning och utveckling.

Kvarterskliniken Tanum är en vårdcentral med patienten i fokus. Vi finns nära invånarna och ger dig möjlighet till en arbetsplats med goda relationer och stark teamkänsla. Kliniken är placerad i norra Bohuslän med vacker natur och havet som närmsta granne. I dagsläget är vi ca 20 medarbetare med olika professioner på kliniken där vi tar hand om ca 4 300 listade patienter i helt nybyggda lokaler.

Om tjänsten

Till vår glädje har vi fått i uppdrag av Västra Götalandsregionen att arbeta med projektet Ungas Psykiska Hälsa. Uppdraget är riktat mot barn och unga mellan 6 – 18 år med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. I arbetet ingår bedömning, behandling och rådgivning, både i grupp och individuellt, tillsammans med barn och familjer.

Projektet är planerat att bli ett permanent uppdrag per 2022. Du kommer vara en viktig del i att tillsammans med dina kollegor utforma projektet på vårdcentralen. Teamet består av psykologer och en kurator. Mer information om projektet finns här: https://www.vgregion.se/ungaspsykiskahalsa.

Om dig

Du är legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet av att arbeta med barn och unga inom primärvård, psykiatri eller skola. Du har god samarbetsförmåga, tar ansvar och är flexibel i ditt arbetssätt. Vi önskar att du är en medarbetare som sätter vården i fokus, med stort engagemang för patientens välmående. Du har god kommunikativ förmåga och beskriver dig nog som företagsam och självgående samt en lagspelare som arbetar för att föra verksamheten framåt. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Vi arbetar för en jämställd arbetsplats och välkomnar alla sökande med rätt kompetens.

Sök redan idag

Maila ansökan med CV och personligt brev till: rekrytering@kvarterskliniken.se. Rekrytering sker löpande, sök gärna tjänsten redan idag. Vi ser framemot din ansökan! Verksamhetschef på Kvarterskliniken Tanum är Therese Engdahl.