Sjukgymnast/fysioterapeut till Kvarterskliniken Rehab i Fjällbacka!

Sedan våren 2021 samarbetar vi på Kvarterskliniken med Medpro Clinic, Citysjukhuset +7 och Omtanken. Tillsammans är vi den tredje största privata primärvårdsaktören i Västra Götalandsregionen. Enheterna finns i Fyrbodal, Göteborgsområdet och på Västkusten. Koncernen ägs av grundare och fonden Procuritas som i sin tur har huvudinvesterare inom pensionsfonder och banker.

Vår verksamhet är offentligt finansierad och drivs i privat regi. Kvarterskliniken är medlemmar i Vårdföretagarnas arbetsgivarorganisation Almega där vi också har tecknat vårt kollektivavtal.

Om oss

Vi är ett företag som vill framåt och arbetar aktivt med att utveckla verksamheten! Vi erbjuder en livlig arbetsplats med korta beslutsvägar och där du har möjlighet att utveckla och påverka ditt eget arbete. Vi provar gärna nya idéer och inriktningar och är måna om din vidareutbildning och utveckling.

Kvarterskliniken Rehab Fjällbacka är en rehabmottagning med patienten i fokus. Vi finns nära invånarna och ger dig möjlighet till en arbetsplats med goda relationer och stark teamkänsla. Kliniken är placerad i Fjällbacka med vacker natur och havet som närmsta granne. Vi startade vår rehabmottagning oktober 2018 och har sedan dess hjälpt våra patienter till en bättre hälsa. I dagsläget är vi 3 medarbetare som arbetar som fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeut.

Om tjänsten

Som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss får du möjligheten att utveckla ditt eget arbetssätt och din egen mottagning. Dina arbetsuppgifter består av att undersöka, utreda och behandla patienter i alla åldrar med olika funktionsförmåga och aktivitetsförmåga. Arbetet innefattar även förskrivning av hjälpmedel och intyg för bostadsanpassning samt rehabiliteringsplanering. Behandling av patient sker såväl individuellt som i grupp. Arbetet innefattar ett samarbete med andra professioner och du och dina kollegor bidrar tillsammans med chefen för verksamhetens utveckling. Arbetstiden är förlagd till heltid och resor i tjänsten förekommer.

Om dig

Du är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut som är självgående och har ett sinne för att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor. Eftersom vi är en liten organisation har vi nära till beslut och du får chansen att vara med och påverka. Välkommen in med din ansökan, rekrytering sker löpande. Eftersom tjänsten innebär hembesök är B-körkort ett krav. Erfarenhet av arbete inom primärvården är meriterande men inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och önskar att du är en medarbetare som sätter vården i fokus, med stort engagemang för patientens välmående. Du har god kommunikativ förmåga och beskriver dig nog som företagsam och självgående samt en lagspelare som arbetar för att föra verksamheten framåt. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Vi arbetar för en jämställd arbetsplats och välkomnar alla sökande med rätt kompetens.

Sök redan idag

Maila ansökan med CV och personligt brev till: rekrytering@kvarterskliniken.se. Rekrytering sker löpande, sök gärna tjänsten redan idag. Vi ser framemot din ansökan! Verksamhetschef på Kvarterskliniken Rehab Fjällbacka är Therese Engdahl.