• studentrabatt vaccin

  Studentrabatt 15%

  På vaccinationer gäller alltid studentrabatt mot uppvisande av giltigt studentlegitimation.

 • vaccinering resevaccin vaccination

  Vi kan vaccin

  Välkommen till våra vaccinationsmottagningar på Avenyn i Göteborg eller i centrala Tanum. Vi vaccinerar er och er familj mot inrikes sjukdomar som utrikes hot. 

   

  För vacciner och pris...

Vaccinationsmottagning Göteborg

 

Välkommen till vår stora vaccinationsmottagning på Kungsportsavenyn 33, mitt i centrala Göteborg. Här står specialister inom resemedicin redo att rådgöra med er, oavsett vilket behov av vaccinationsskydd ni efterfrågar.

 

Vi medverkar regelbundet på kurser och utbildningar för att hålla oss uppdaterade och upprätthålla en hög kompetens. Vårt motto är att alltid ge snabb och professionell service med rådgivning och vaccination oberoende av vart du ska resa i världen. Du behöver inte vara listad för att vaccinera dig hos oss.

 

Öppettider

Vi erbjuder både bokningsbara tider samt drop-in.

 

Drop-in, helgfria vardagar:

Måndag - fredag mellan kl. 09.00 - 12.30.

 

Tidsbokning, helgfria vardagar:

Måndag - torsdag mellan kl.13.30 - 16.30.

Fredagar mellan kl. 13.30 - 15.00.

  

Boka en tid för vaccination

 

Avvikande öppettider: här annonseras eventuella avvikande öppettider.

Inga avvikande öppettider för närvarande.

  

Studenter vid Göteborgs Universitet

Tidsbokning av första besöket för vaccination sker via Akademihälsan, ej via bokningslänken här på vår hemsida. Vänligen vänd er till Akademihälsan för mer information gällande tidsbokning.

 

Hälsodeklaration

För att minska er väntetid på plats får ni gärna fylla i er hälsodeklaration i förväg genom boxen nedan. Deklarationen sparas sedan elektroniskt inför ert nästa besök. Självfallet kan ni också fylla i deklarationen hos oss på plats.

Hälsodeklaration

 

Prislista

Använd länken nedan för att se vår prislista. Om du saknar ett vaccin, kontakta oss gärna via 1177 Vårdguidens e-tjänster alternativt 031 - 33 99 970 och hör efter. Priserna avser en injektion men för många av vaccinerna krävs flera injektioner med en viss tid emellan (ni får sms-påminnelser automatiskt när det är dags för ett återbesök).

 

Vänligen observera att vi ber alla våra kunder att betala utförda tjänster och vaccinationer med Swish eller kort för att minimera vår kontanthantering. Tack på förhand! 

Prislista

 

Studentrabatt

Studenter erbjuds alltid 15% studentrabatt hos oss vid uppvisande av giltligt Mecenat/CSN/Student-kort eller ISIC-kort, gäller endast vaccinationer, förutom Gardasil/Cervarix. OBS! Gäller enbart vid vaccinationstillfället och kan ej korrigeras i efterhand.

 

Hitta hit

Besöksadress: Kungsportsavenyen 33, våning 2, Göteborg

Hållplats: Valand

 

 

Mer information?

Önskas mer information kring några av de vanligaste sjukdomarna vi vaccinerar mot eller funderar du över hur du gör vid en graviditet, vänligen läs mer genom att klicka dig vidare på någon av nedanstående länkar.

 

 Inrikes    Utrikes    Graviditet