Vår barnavårdscentral i centrala Göteborg


Ring oss: 031 - 33 99 303
Maila oss: bvc@kvarterskliniken.se 

 Alla barnfamiljer är varmt välkomna hit till oss på Kvartersklinikens barnavårdscentral mitt på Avenyn i Göteborg. Här möter ni barnläkare och bvc-sjuksköterskor/barnsköterskor som arbetar enligt de riktlinjer som gäller för barnhälsovården i Västra Götaland. På BVC följer vi upp barnens fysiska, psykiska och sociala utveckling från 0-6 års ålder. Ni som föräldrar erbjuds även stöd i er föräldraroll. Vi erbjuder hembesök till alla nyblivna föräldrar i samband med hemkomst från förlossningen eller vid adoption. Kontakta oss gärna före barnets ankomst så att vi tillsammans kan planera för besöken.

Vi anordnar kostnadsfria, intressanta och inspirerande föreläsningar, diskussionsträffar och kurser för alla våra föräldrar, se aktuellt program här till höger.

Gravid? Nyfiken?
Gravida föräldrar är varmt välkomna att kontakta oss för att boka in en träff med en bvc-sköterska och tillsammans gå igenom förväntningar och förberedelser inför barnets ankomst. Ni är också välkomna bara för att lära känna oss bättre och diskutera vad vi kan erbjuda er och era barn framöver.

För medicinska frågor gällande ditt barn ber vi dig att ringa oss eller logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster för säker och snabb hantering.

Vi ser fram emot att få lära känna er!
 

Lena

Leg läkare, spec barnmedicin

Susanne

Sjuksköterska, spec diabetes och barn/BVC

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.