Information om coronavirus/covid-19

Vi vill att våra patienter ska känna sig trygga med att besöka oss. Därför har vi infört säkerhetskontroller som genomförs vid våra vårdcentraler i samband med ankomst.

Personer med luftvägssymptom eller andra symptom av misstänkt covid-19 infektion blir inte insläppta till vårdcentralerna. Däremot finns istället möjlighet till provtagning för dessa personer.

Provtagning Covid-19

Du som har lindriga symptom såsom feber, huvudvärk, trötthet, halsont, muskelvärk, magbesvär eller lukt- och smakbortfall är välkommen till oss för provtagning.

Du måste ha haft symptomen i minst 24 timmar. Om symptomen inte pågått under minst ett dygn kan testet visa falskt negativt. 

OBS! Provtagning sker i separata lokaler, gå inte in till vårdcentralen.

Tanum: Ring oss för att provtagning.

Göteborg, provtagning sker i separat lokal, ingång via Teatergatan 34:

Boka tid här.

 

Provtagning covid-19 Antikroppstest

Du som har haft symptom och vill veta om du har antikroppar mot covid-19 kan nu testa dig till självkostnadspris, 750 kr. Du måste ha varit helt symptomfri i minst två veckor.  

Tanum: Ring oss för att provtagning.

Göteborg, i samarbete med Werlabs:

Boka tid här.

Videobesök

Vi följer gällande riktlinjer och håller oss uppdaterade varje dag. Vi iakttar största försiktighet för vår personal och våra patienters skull. Just nu har vi ställt in alla gruppverksamheter och återkommer med mer information längre fram. 

Vi erbjuder digitala besök via vår app och om du känner dig minsta sjuk ber vi att du stannar hemma och avbokar till besök eller ombokar till ett digitalt om det är möjligt. Du är välkommen att ta kontakt med oss om du känner dig osäker. 

Vi ber er att hålla avstånd i väntrummen och undvika köbildning samt ta hänsyn till varandra och vår personal. Ta hand om er! 

Orolig eller vill veta mer?

Om du har allmänna frågor om covid-19/coronavirus, ring nationella informationsnumret 11313 som är öppet dygnet runt. Du kan också läsa mer via de samlade länkarna här till höger.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.