Information om coronavirus/Covid-19

Vi vill att du som patient hos oss ska känna dig trygg med att besöka oss och vi följer de gällande riktlinjer som finns och håller oss uppdaterade varje dag. Vi iakttar största försiktighet för vår personal och våra patienters skull. Just nu har vi ställt in alla gruppverksamheter och återkommer med mer information längre fram. Vi erbjuder digitala besök via vår app och om du känner dig minsta sjuk ber vi att du stannar hemma och avbokar till besök eller ombokar till ett digitalt om det är möjligt. Du är välkommen att ta kontakt med oss om du känner dig osäker. 

 

Vi ber er att hålla avstånd i väntrummen och undvika köbildning samt ta hänsyn till varandra och vår personal. Ta hand om er!

Sjuk?

Har du varit utomlands under de senaste 14 dagarna och har feber eller luftvägssymtom som hosta, andnöd eller halsont? Om ja, bege dig inte till en vårdmottagning. Läs på 1177.se om hur du kontaktar vården eller ring telefonnummer 1177.

Orolig eller vill veta mer?


Om du har allmänna frågor om covid-19/coronavirus, ring nationella informationsnumret 11313 som är öppet dygnet runt. Du kan också läsa Folkhälsomyndighetens frågor och svar.

Samlade länkar:


Folkhälsomyndighetens information om coronaviruset
Folkhälsomyndighetens frågor och svar om coronaviruset
Smittskyddets information om coronaviruset
1177.se om coronaviruset
I VGRfokus kan du också läsa om hur VGR rustar för coronaviruset
Krisinformation.se

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.