Welcome!

At Kungsportsavenyn 33 in Gothenburg we issue the medical certificate needed for Visa Applications to the United States. To make an appointment, please turn to the calender below and follow instructions.

Our fee to issue the medical certificate is 4950 SEK for adults and 1400 SEK for children. Please note that we ask you to pay with creditcard upon your arrival.

If you cancel your appointment later than 24h before your scheduled time or in case of no-show, we will charge you a fee of 1500 SEK.

Please bring along the following to your check-up:

- Passport and two passport photos, with measurements according to American guidelines.
- Letter or e-mail from the US Embassy.
- Certificates of vaccination (if you have any).
- Alien case number (printed on your letter from the US Embassy).

Please allow at least 3 hours for the appointment as you need to see a nurse, doctor and visit an x-ray department.

For further questions please contact us: us-visa@kvarterskliniken.se

You can make your reservation by this link below.

Please note that one appointment per person is necessary:

All appointments until the end of August has now been released. That means, that if there are no bookable appointments it is fully booked.

Please check the US Embassy homepage for other alternatives.

Book here!

For further questions please contact us:
us-visa@kvarterskliniken.se

E-mails will be answered as soon as possible. Please note that the nurses in the clinic will not be able to answer any questions via the phone.

Välkommen!

På Kungsportsavenyn 33 i Göteborg utfärdar vi läkarintyg för visumansökan till USA, ett så kallat US-intyg. Här kan du, på rekommendation av Amerikanska Ambassaden, boka tid för ett sådant intyg.

Läkarintyget kostar 4950 kr/vuxen samt 1400 kr/barn och vi ber er att betala med kort vid besöket.
Vi vill även uppmärksamma er på att vid avbokning senare än 24h före bokad tid eller vid uteblivet besök debiterar vi er en avgift om 1500 kr.

Inför besöket behöver du tänka på att ta med:

- Pass och två passfoton, enligt amerikanska mått och riktlinjer.
- Brev eller mail från ambassaden.
- Vaccinationsintyg (om du har några).

Var god avsätt minst 3 timmar för besöket då det inkluderar både besök hos sköterska, läkare samt röntgen.

Vid eventuella frågor, vänligen maila: us-visa@kvarterskliniken.se.

Du kan boka din tid genom länken härnedan.

Vänligen observera att en bokning per person gäller, även om ni kommer som en familj!

Alla tider fram t.o.m. augusti är nu släppta, vilket innebär att om det inte finns några bokningsbara tider så är det fullbokat.

Se även info på Amerikanska ambassadens hemsida för andra alternativ.

Boka här!

Vid eventuella frågor, vänligen maila: us-visa@kvarterskliniken.se

Mail besvaras så fort som möjligt. Observera att sjuksköterskorna på vårdcentralen inte kan svara på frågor via telefon.

Inställningar för samtycke
Marknadsföring