Welcome!

At Kungsportsavenyn 33 in Gothenburg we issue the medical certificate needed for Visa Applications to the United States. To make an appointment, please turn to the calender below and follow instructions.

Our fee to issue the medical certificate is 3750 SEK for adults and 1200 SEK for children. Please note that we ask you to pay with creditcard upon your arrival.

If you cancel your appointment later than 24h before your scheduled time or in case of no-show, we will charge you a fee of 500 SEK.

Please bring along the following to your check-up:

- Passport and two passport photos, with measurements according to American guidelines.
- Letter or e-mail from the US Embassy.
- Certificates of vaccination (if you have any).
- Alien case number (printed on your letter from the US Embassy).

For further questions please contact us: us-visa@kvarterskliniken.se

You can make your reservation by this link below:

Book here!

Välkommen!

På Kungsportsavenyn 33 i Göteborg utfärdar vi läkarintyg för visumansökan till USA, ett så kallat US-intyg. Här kan du, på rekommendation av Amerikanska Ambassaden, boka tid för ett sådant intyg.

Läkarintyget kostar 3750 kr/vuxen samt 1200 kr/barn och vi ber er att betala med kort vid besöket. Vi vill även uppmärksamma er på att vid avbokning senare än 24h före bokad tid eller vid uteblivet besök debiterar vi er en avgift om 500 kr.

Inför besöket behöver du tänka på att ta med:

- Pass och två passfoton, enligt amerikanska mått och riktlinjer.
- Brev eller mail från ambassaden.
- Vaccinationsintyg (om du har några).

Vid eventuella frågor, vänligen maila: us-visa@kvarterskliniken.se.

Du kan boka din tid genom länken nedan

Boka här!