Samtalsmottagning på Avenyn

- Möt våra psykologer, kuratorer och psykoterapeuter

Välkommen till Samtalsmottagningen


Vi erbjuder psykologisk rådgivning för dig som upplever psykisk ohälsa i form av t.ex. nedstämdhet, oro/ångest, eller stress. Vid ett första besök får du träffa en psykolog och berätta lite om dig själv och det du söker för. Syftet med besöket är att du skall få med dig någon ny strategi eller nytt förhållningssätt till dina problem som kan vara ett steg på vägen för att kunna hantera dem på ett bättre sätt. 

Boka tid direkt
Vi finns på Kungsportsavenyn 33 i Göteborg, våning 3.

Bokning till psykologisk rådgivning sker boka tid-knappen på denna sida. Om inga tider syns är de bokningsbara tiderna tillfälligt slut. Nya tider läggs ut löpande i webkalendern.

När annan kontakt behövs
Vid frågor kring medicinering, utredning av fysiska åkommor eller sjukskrivningsärenden bör du i första hand träffa en läkare. Vi hänvisar dig då till vårdcentralens telefontider.

Observera att vi endast erbjuder planerad vård, det vill säga ej akuta insatser. Om du besväras av självmordstankar eller andra akuta psykiska besvär hänvisar vi dig till Psykiatriska akutmottagningen på Östra sjukhuset, tel: 031-342 10 00. Öppet dygnet runt.

Vad kostar besöket?
Ett besök på Samtalsmottagningen kostar 50 kr. För mer information kring gällande patientavgifter i Västra Götalandsregionen, läs här

 

 

Samtalsmottagningen tar emot patienter som är listade på Kungsportsläkarna, Kvarterskliniken Lorensberg och Kvarterskliniken Husaren.

Mottagningsbesök

psykologbesök digitalt

För frågor, ring den av våra vårdcentraler som du tillhör. Telefonnummer hittar du på vårdcentralernas sidor.

Du hittar oss på Kungsportsavenyn 33, våning 3, om det är ditt första besök ber vi dig fylla i en blankett som du hittar i väntrummet. 

 

 

Vi erbjuder även KBT via internet, om du vill veta mer om detta klicka på boxen nedan.  

KBT VIA INTERNET

 

Vi ser fram emot att välkomna dig till ditt besök! 

 

 

 

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.