Vaccinationsmottagning Göteborg

Välkommen till vår stora vaccinationsmottagning på Kungsportsavenyn 33, mitt i centrala Göteborg.

Här står specialister inom resemedicin redo att rådgöra med er, oavsett vilket behov av vaccinationsskydd ni efterfrågar.

Vi medverkar regelbundet på kurser och utbildningar för att hålla oss uppdaterade och upprätthålla en hög kompetens. Vårt motto är att alltid ge snabb och professionell service med rådgivning och vaccination oberoende av vart du ska resa i världen. Du behöver inte vara listad för att vaccinera dig hos oss.

Vaccinera dig mot TBE! 

Just nu 10% rabatt vid samtliga TBE-vaccinationer under hela juni. Boka din tid idag!

Helgfria vardagar
Måndag - torsdag mellan kl. 09.00 - 16.30
Fredagar kl. 09.00 - 15.00

Välkommen!

Boka tid här

 Studenter vid Göteborgs Universitet
Tidsbokning av första besöket för vaccination sker via Akademihälsan, ej via bokningslänken här på vår hemsida. Vänligen vänd er till Akademihälsan för mer information gällande tidsbokning.

Hälsodeklaration
För att minska er väntetid på plats får ni gärna fylla i er hälsodeklaration i förväg genom boxen nedan. Deklarationen sparas sedan elektroniskt inför ert nästa besök. Självfallet kan ni också fylla i deklarationen hos oss på plats.

 Fyll i din hälsodeklaration här

 

Prislista
Klicka här för att se vår prislista. Om du saknar ett vaccin, kontakta oss gärna via 1177 Vårdguidens e-tjänster, alternativt ring oss på 031 - 33 99 970 och hör efter. Priserna avser en injektion men för många av vaccinerna krävs flera injektioner med en viss tid emellan (ni får sms-påminnelser automatiskt när det är dags för ett återbesök).

Vänligen observera att vi ber alla våra kunder att betala utförda tjänster och vaccinationer med Swish eller kort för att minimera vår kontanthantering. Tack på förhand! 

Studentrabatt
Studenter erbjuds alltid 15% studentrabatt hos oss vid uppvisande av giltligt Mecenat/CSN/Student-kort eller ISIC-kort, gäller endast vaccinationer, förutom Gardasil/Cervarix, influensavaccin och TBE. OBS! Gäller enbart vid vaccinationstillfället och kan ej korrigeras i efterhand.

 

Öppettider - För tillfället enbart bokade tider.

Helgfria vardagar
Måndag - torsdag mellan kl. 09.00 - 16.30
Fredagar kl. 09.00 - 15.00

Stängt: Vecka 32.

Besöksadress: Kungsportsavenyn 33, våning 2, Göteborg

Välkommen!

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.