Läkarmottagning med BVC på Avenyn 

Varmt välkommen hit!

Om du önskar träffa specialister i allmänmedicin, erfarna distriktssköterskor som även gör hembesök i närområdet, sjuksköterskor specialiserade på kroniska sjukdomar, psykolog, kurator tillsammans med många fler har du kommit helt rätt.

Lista dig hos oss!
För att vi ska kunna ge så snabb hjälp som möjligt vid behov av vård är det viktigt att du redan nu bestämmer dig för att bli patient hos oss. Det innebär även att besöket kostar 100 kr istället för 300 kr för olistade. 

Lista dig här


Öppettider
Vårdcentralen har öppet helgfria vardagar mellan 8.00 - 17.00. 

Tidsbokning gäller, ring 031-33 99 303 eller använd 1177 Vårdguidens e-tjänster. Vi har drop-in till laboratoriet för PK-prover, måndag - torsdag 9.30 - 10.30. För extern provtagning gäller tidsbokning via telefon.

All provtagning som inte sker i samband med läkarbesök debiteras 50 kr.

Vi vill passa på att be alla våra patienter utan frikort att betala med kort för att minimera vår kontanthantering. Tack för hjälpen! 

Vänligen observera att vi mellan veckorna 28 - 34 har begränsat med tillgänglighet på vår drop-in verksamhet pga sommarbemanning.

Lättakut
Mottagningsformen för våra listade patienter som inte vill vänta på vård. Hit välkomnar vi dig med nytillkomna, lättare, akuta åkommor som hosta, halsont och urinvägsinfektion. Lättakuten håller öppet varje helgfri vardag mellan 13.00 - 15.30, varje helgfri vardag. Besök Lättakutens sida för mer information.

Till lättakuten

 

 

Synpunkter 


Du är alltid välkommen att lämna dina synpunkter på vår verksamhet till oss. För personliga frågor eller patientrelaterade ärenden, vänligen ta kontakt via 1177 Vårdguidens e-tjänster, som är en säker och krypterad kommunikationsväg. 

Verksamhetschef på Kvarterskliniken Lorensberg är Mats Norin.

Telefon: 031 - 33 99 970 (växel)
Mail: verksamhetschefgbg@kvarterskliniken.se

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.