Har du varit utomlands under de senaste 14 dagarna och har feber eller luftvägssymtom som hosta, andnöd eller halsont? Om ja, bege dig inte till en vårdmottagning. Läs på 1177.se om hur du kontaktar vården eller ring telefonnummer 1177. 

 

 

Läkarmottagning med BVC på Avenyn 

 

Varmt välkommen hit!
Om du önskar träffa specialister i allmänmedicin, erfarna distriktssköterskor som även gör hembesök i närområdet, sjuksköterskor specialiserade på kroniska sjukdomar, psykolog, kurator tillsammans med många fler har du kommit helt rätt.

För att vi ska kunna ge så snabb hjälp som möjligt vid behov av vård är det viktigt att du redan nu bestämmer dig för att bli patient hos oss. Det innebär även att besöket kostar 100 kr istället för 300 kr för olistade. 

Öppettider
Läkar- och sjuksköterskemottagningen har öppet helgfria vardagar
mellan 8.00 - 17.00. Tidsbokning gäller, ring 031-33 99 303 eller använd 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Vi har drop-in till laboratoriet för PK-prover, måndag - torsdag 9.30 - 10.30. För extern provtagning gäller tidsbokning via telefon.

All provtagning som inte sker i samband med läkarbesök debiteras 50 kr.

Vi vill passa på att be alla våra patienter utan frikort att betala med kort för att minimera vår kontanthantering. Tack för hjälpen! 

Lättakut
Mottagningsformen för våra listade patienter som inte vill vänta på vård. Hit välkomnar vi dig med nytillkomna, lättare, akuta åkommor som hosta, halsont och urinvägsinfektion. Lättakuten håller öppet varje helgfri vardag mellan 13.00 - 15.30, varje helgfri vardag. Besök Lättakutens sida för mer information.

Till lättakuten

 

 

Synpunkter 
Du är alltid välkommen att lämna dina synpunkter på vår verksamhet till oss. För personliga frågor eller patientrelaterade ärenden, vänligen ta kontakt via 1177 Vårdguidens e-tjänster, som är en säker och krypterad kommunikationsväg. 

Verksamhetschef på Kvarterskliniken Lorensberg är Mats Norin.

Telefon: 031 - 33 99 970 (växel)
Mail: verksamhetschefgbg@kvarterskliniken.se

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.